ΦΥΤΙΚΟ PEELING

Το φυτικό peeling είναι σε μορφή σκόνης, αποτελείται από ειδικά βότανα,θαλάσσια φυτά και σπόγγους.Το φυτικό πίλινγκ εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα τους χειμερινούς μήνες μέχρις ότου  επιτευχθεί   το επιιθυμητό αποτέλεσμα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος και απαιτεί συχνή χρήση αντιηλιακού ...

  • Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα με την 1η συνεδρία...

  • Η τακτική του χρήση απαλύνει λεκέδες,τα σημάδια και τις ουλές που αντιμετωπίζουν τα πρώην ακνεικά δέρματα,όταν έχουν υποχωρήσει οι φλεγμονώδεις βλάβες.                               
  
ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΑΚΜΗ
Έχει αποδειχθεί ότι τα φυτικά πίλινγκ ακμής κάνουν θαύματα. Χρειάζεται απλώς να επιλέξουμε το κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα.

Η εφαρμογή τους απευθύνεται σε φλεγμονώδη ακμή, αλλά και σε σημάδια ακμής. Ένα φυτικό πίλινγκ ακμής είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και δεν προκαλεί κανένα ερεθισμό.

Μετά τον καθαρισμό του θύλακα, το φυτικό πίλινγκ ακμής -που δεν είναι άλλο από στυπτικά βότανα- εισέρχεται στο θύλακα και καυτηριάζει τις φλεγμονές. Έτσι, δεν έχουμε επιμολύνσεις και πολύ γρήγορα, ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή, βλέπουμε τα αποτελέσματα. Το δέρμα καθαρίζει, τα σπυράκια συρρικνώνονται και το πρόσωπο μένει καθαρό και λαμπερό.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING - Αισθητικός Καβάλα