ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

                                    


    ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-αισθητικος καβαλας


Η διαδικασία της ενυδάτωσης προσώπου ξεκινά με έναν απλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ) για να απομακρύνουμε τους ρύπους ή το μακιγιάζ. Ακολουθεί το πίλινγκ δηλαδή η απολέπιση του δέματος που μας βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Έτσι  είναι ακόμη ευκολότερο να διεισδύσουν τα ενυδατικά συστατικά που θα εφαρμοστούν στο δέρμα, πολυβιταμίνες κλπ. Έπειτα εφαρμόζουμε έναν ορό σε όλο το πρόσωπο που χάρη στον ιονισμό, μηχάνημα που με τη βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος βοηθά τις ενυδατικές ουσίες να διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Στη συνέχεια απλώνουμε την ενυδατική κρέμα σε όλο πρόσωπο και συνεχίζουμε με μάλαξη που προσφέρει χαλάρωση στη γυναίκα, ενώ παράλληλα προκαλεί υπεραιμία, δηλαδή αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος που βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων. Ακολουθεί η εφαρμογή της ενυδατικής μάσκας η οποία και παραμένει στο πρόσωπο για 20 λεπτά. Τέλος μετά την αφαίρεση της μάσκας εφαρμόζουμε την ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών, ενώ καλό είναι πριν βγούμε στον ήλιο να μην ξεχάσουμε την χρήση αντιηλιακού προσώπου.



    ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ- αισθητικος καβαλας


 

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι μια πολύ βασική διαδικασία.
 
Ένα δέρμα ενυδατωμένο, έχει καλύτερη ελαστικότητα και σφριγηλότητα, ενώ ευαισθητοποιείται λιγότερο από βλαπτικούς παράγοντες του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αποκατάστασης του αφυδατωμένου δέρματος, βασίζεται σε συστατικά,  τα οποία έχουν τη δυνατότητα να ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος, για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που οφείλεται στην ικανότητα κατακράτησης υγρασίας. Τα αισθητικά προϊόντα περιέχουν ενυδατικά συστατικά, τα οποία κρατούν ενυδατικά συστατικά στην επιδερμίδα. Όλα αυτά τα ενυδατικά συστατικά εμπεριέχονται σε κρέμες προσώπου, σε ορούς, σε μάσκες κι αν συνδυαστούν με άλλες ουσίες, όπως ένζυμα, πρωτεΐνες και φυτικά εκχυλίσματα, αναζωογονούν και τρέφουν τα κύτταρα του δέρματος, επιβραδύνοντας την φυσιολογική πορεία της γήρανσης.Η ενυδάτωση, είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες, τόσο ομορφιάς και υγείας του δέρματος, όσο και συντήρησης της νεανικότητάς του. Έτσι, η συστηματική ενυδάτωση, είναι σημαντικό να εφαρμόζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα απο την αισθητικο σας. 



*ΥΓ: Για οποιαδήποτε ερώτηση σας παρακαλώ στείλτε το μήνυμα σας μέσω της παραπάνο φόρμας επικεινωνίας.