Καθημερινή περιποίηση προσώπου ..

Βήμα 1: καθαρισμός

καθαρίζουμε το πρόσωπο μας με το ειδικό γαλάκτωμα καθαρισμού , έπειτα με την λοσιόν.



Βήμα 2: serum(ορος ) το ποιο  διάλεξες ανάλογα με τις ανάγκες σου.


Αφού βάλουμε την λοσιόν, το πρώτο πράγμα το οποίο μπαίνει μετά είναι το serum, ο ορός, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Για παράδειγμα, πρωί θα χρησιμοποιήσουμε έναν ορό αντιοξειδωτικό. Είναι ένας ορός με βιταμίνη ο οποίος θα προστατεύσει το δέρμα μας από τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται την ημέρα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Το βράδυ θα φορέσουμε έναν ορό συσφικτικό ή έναν ορό ενυδατικό. 



Βήμα 3 για το βράδυ: κρέμα 

Το βράδυ θα μπει η κρέμα. Μια νεαρή κοπέλα, 25χρονη μπορεί να μείνει το βράδυ μόνο με το serum και να μην βάλει κρέμα. Μια 35χρονη θα βάλει μια ελαφριά ενυδατική κρέμα. Μια 50χρονη θα βάλει μια συσφικτική κρέμα. Οι τελευταίες (σ.σ. συσφικτικές) έχουν κι εκείνες κάποια ενυδατικά στοιχεία αλλά λιγότερα γι' αυτό μια γυναίκα που έχει βάλει μια συσφικτική κρέμα από κάτω μπορεί να βάλει έναν ενυδατικό ορό


Βήμα 4 για το πρωί: κρέμα+ αντηλιακή ανάλογα με την ηλικία

Χειμώνα- καλοκαίρι οποιαδήποτε γυναίκα σε οποιαδήποτε ηλικία πρέπει απαραίτητα να φορέσει αντηλιακό. Να μας προστατεύσει από τις βλάβες του ήλιου. Όχι μόνο από την γήρανση αλλά και τον καρκίνο. Θα είναι διαφορετικός ο τύπος του αντηλιακού ανάλογα με την ηλικία και το δέρμα και ανάλογα με την εποχή του χρόνου .Τώρα μια νεαρή κοπέλα με το serum και το αντηλιακό της δεν χρειάζεται τίποτα. Μια πιο ώριμη γυναίκα μπορεί να χρειαστεί να βάλει κάτω από το αντηλιακό της μια θρεπτική κρέμα.