ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (SERUM)

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΟΡΟΣ- σταθεροποιημένης βιταμίνης C με ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση. Ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει βιταμίνη C, παρότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη λειτουργία του.Για ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και ρύθμιση ενιαίου χρωματικού τόνου της επιδερμίδας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση από όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για πρόληψη και αντιμετώπιση της φωτογήρανσης.




RETINOL A -BITAMINH A

. Διεγείρει την φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος προσφέροντας ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση.
Για θεραπεία μείωσης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας προσφέροντας νεανική όψη και λάμψη.





SIRTUIN SERUM



Βιολογικός ρυθμιστής νεότητας. Περιέχει πρωτεΐνες που το όνομα τους είναι τα αρχικά από το silent information regulator 2 proteins οι οποίες χαρακτηρίζονται ως το γονίδιο της μακροζωίας λόγω του μηχανισμού δράσης τους («αυτοκαθαρισμός» κυττάρου).Για βιολογικός ρυθμιστής της ζωντάνιας της επιδερμίδας προσφέροντας άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και νεανικής όψης. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.




RETIN C SERUM


Ορός που συνδυάζει δυο ισχυρά δραστικά συστατικά την καθαρή ρετινόλη (βιταμίνη Α) και τη βιταμίνη C για έντονη αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

WHITENING SERUM



Ορός συμπυκνωμένος με Vitamin C, Rumex, Bacillus Ferment, αλόη και γλυκόριζα, για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα ρύθμισης του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας.Για θεραπεία λεύκανσης σε συνδυασμό με την WHITENING 24h CREAM.





ALOE VERA SERUM



Ορός με συμπυκνωμένο εκχύλισμα πράσινης αλόης σε υψηλή περιεκτικότητα, με έντονη καλμαντική και ενυδατική δράση. Η αλόη είναι ένα εξαιρετικό φυσικό cocktail που περιέχει βιταμίνες C και E, ένζυμα, αμινοξέα και πάνω από 200 άλλες ευεργετικές ουσίες. Ενυδατώνει και συμβάλλει στην μείωση των δερματικών ερεθισμών και φλογώσεων. Μετά από μεγάλη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και μετά από βαθύ καθαρισμό στο ινστιτούτο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε ευαίσθητες επιδερμίδες.